Idd Salimi

berbasikal di han river

Posted on: June 7, 2011

*update: hari nih ade shooting running man kat depan Ewha Womans University! ciss.. kalau aku tau tadi aku turun awal2.. baca artikel penuh di http://www.allkpop.com/2011/06/catch-a-sneak-peek-of-karas-goo-hara-on-sbss-running-man

ohoooo.. sepatutnyer smalam ke hangang tp kemalasan melanda (plus ada org tido sampai ptg) jd hari ni berjaya jugak sampai ke sini! tadi on d way ke bus stop nampak org shooting drama..

20110607-064231.jpg

aku tk tgk drama ni tapi nantilah aku update blk.. ohh nk sambung berbasikal. nanti sambung blk..

…oh, nih dramanyer..

최고의사랑

si Putu tadi dah saspen2 ingat abg GD dia yg datang.. muehehehe~ pape pon kitorang tak nampak saper2 la pon tadik.. jadik lepas lepak2 kat situ dengan mendapat harapan palsu utk tengok pelakon yg dok dlm van besau tuh, kitorang pon geraklah ke hangang untuk jumpa si Atri dan Hesti… sampai sana jek aku ngan Putu sewa basikal 2 jam, 5,000 won sorang. basikalnyer banyak pilihan tapi aku pilih basikal ‘pompuan’, ader bakul ngan handle curve. nak naik basikal seat tinggi2 tuh punggung aku masih sakit dan trauma sbb ari tuh sakit berbasikal blom hilang.

seronok jugak berbasikal kat hangang time working days… orang tk ramai, basikal untuk disewa pun banyak. tapi masa berbasikal tadi, tgk org lain bwk basikal sendiri yang bagus2 teringin pulak aku nk beli basikal. ah sudah.. mana pulak aku nk letak basikal aku kalau aku beli basikal kang? hoyoh… tgklah.. disebabkan aku masih lama lagik kat sini kalau beli basikal pon cam bess jugak kan? huuuuuu~ oklah aku share sket gamba kat sana tadik. uiii sempat je kan kalau nk amik gambo.. muehehehe

hangang

dari kiri: 63 building, kanan atas: coffee shop kot (..?) sbb aku pernah minum kat situ. skang tah jadi aper tah.. kiri bawah: dah kol 8 malam. dah masuk summer, siang makin panjang.. kol 4 pagi dah cerah =_=

Advertisements

Say something...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

check out the clickable date!

June 2011
M T W T F S S
    Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

my organized thoughts

%d bloggers like this: