Idd Salimi

it’s been a long time…

Posted on: June 25, 2011

bibimbap, and my favorite salads

 

sedap tak? nampak macam sedap kan… mmg sedap pon.. muahahaha~ dari kiri tuh bibimbap, peh tuh err aper tah nama salad yang ader cheese tuh peh tuh kanan skali my favoritelah, salmon salad. nak dijadikkan cerita, (yer, yer aku tau aku dah lama tak jenguk blog nih) sejak semester baru untuk korean language program nih start hidup aku dah tunggang terbalik lagi. hari2 aku penat; penat otak ngan penat badan. dah masuk level 4 nih dah macam2 plak homework ngan preparation setiap hari seblom masuk kelas. kalau tak, mesti akan terasa bodoh dlm kelas. kengkadang jeles gak ngan bebudak yang dari jepun dan china (atau yang bercakap bahasa tu) sbb bahasa derang ada sikit2 sama cam bahasa korea… jadi senang nk ingat vocabulary yang banyak tuh… huh… letih otak aku.

peh tuh dalam dok sibuk tunggang tebalik ngan kelas korea nih aku pon sibuk jugak keluar ngan kengkawan semester lepas yang nk balik ke negara memasing nih. kira makan2 la kan… tuh sbb aku upload gambo makanan (yer aku mmg suka makan…) walaupon jangka masa belajar sekelas tuh tk lama, tapi bagi aku kelas tuh jadi seronok kalau kita jumpa kawan yang ngam ngan kepala kita. kebetulan kengkawan semester lepas mmg ngamlah. peh tuh smalam kawan dari level 1 datang jenjalan ke korea so kitorang pon buat la mini reunion… siap jumpa sonsengnim lagi. tuh yang pi makan makanan korea tuh (as in bibimbap  dan yang seumpamanya la.. org lain makan benda lain2).

hoh dalam diam tak diam dah lebih kurang 9 bulan aku blaja bahasa korea. habis je semester nih boleh masuk grad school. yeahhooo~~ tapi… ntah.. rasa happy pon ada, rasa sedih pon ada, rasa tamau blaja lagi dah pon ada… karang dah masuk grad school memasing dah bawak diri dah.. masa melepak sesama sendiri tuh for sure dah semakin kurang. nge… canner? arghhh blom pape aku dah tensen dulu.

esok kitorang kena lepak luar dorm dari kol 7 pagi sampai kol 6 ptg sbb derang nk pi bersihkan dorm. bebarang dah aku masuk dlm lemari. esok tinggal nk selotepkan rak buku yang aku tutup ngan sok kaba.. hum. kena tido ke skang? tido ke? ke tak? aaaaa

Advertisements

2 Responses to "it’s been a long time…"

tampak sedap idd, ternyata mmg sedap ya hohoho, disini au malah jarang makan sayur, dan jarang juga makan hahaha

jangan tensyen idd, sabar aja

kekeke kena rajin makan sayur au kat sini… maklumlah jarang makan sayur.. kalau makan bibimbap or salad tuh barulah merasa makan sayur hijau… kekekek

Say something...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

check out the clickable date!

June 2011
M T W T F S S
    Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

my organized thoughts

%d bloggers like this: