Idd Salimi

Posted on: May 26, 2012

A: Just let him go… Buat apa nak seksa diri

B: Belum, not yet.

A: Tapi hati kau sakit, kan? Sakit sangat-sangat kan?

B: Sangat sakit. Pedih, perit.

A: So? Buat apa kau nak terkenang sangat si dia tu? Kau masih berharap dia kembali?

B: Tak, tak pernah berharap. Tapi belum masanya aku lepaskan dia.

A: Come on! Kau dah macam orang gila kat sini… Apa yang kau dapat? Sakit hati? Dia dah tentu bahagia dan happy. Kau? buat apa kau nak simpan semua kenangan tu lagi? It’s not worth it. Buang je semua tu. Lepaskan.

B: Aku takut.

A: Takut kenapa? Sudah la… yang lepas-lepas tu kau biarkan je la. Kau nak takut apa?

B: Aku takut pada hari aku lepaskan ingatan aku pada dia, aku juga lepaskan keinginan aku untuk bercinta. Selama-lamanya…

 

*bahaya dok sensorang… byk setan T.T

 

Advertisements

Say something...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

check out the clickable date!

May 2012
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

my organized thoughts

%d bloggers like this: