Idd Salimi

Image

I AM A STUDENT. part 3

Posted on: December 20, 2013

03

Advertisements

4 Responses to "I AM A STUDENT. part 3"

Hi there. Nak tanye la bout busan subway station. Mase kat haeundae station you mentioned in ur post abt luggage storage aite, em besar sation, eh luggage yg blh store kt situ? Kalau beg roda yg size medium tu agak2 muat x? ^.^

luggage storage ada di Busan station, dan kalau tak salah di Haeundae pun ada jugak. they have two storage sizes; satu tu rasanya boleh muat cabin size luggage sbb masa tu saya bawak beg macam tu, and satu lagi dia tinggi sikit, so boleh muat backpackers size bag yg tinggi tu. ^^

Ooooooo. Nice nice. Em btw bnyk x locker yg dorang provide? Takut pulak kalo kena berebut ngan tourist lain. Hehe. Thanks for the reply anyway ^.^

Yang tu susah nk ckp la.. Locker mmg banyak, tapi availability tu susah nk jangka la.. Depends, on season jugak kot… Tp selalunya ada…

Say something...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

check out the clickable date!

December 2013
M T W T F S S
« Jan    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

my organized thoughts

%d bloggers like this: